Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIELKI UPDATE LEGUAGESHARP

Gremez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L# dostal update : 08/02/2015: LeagueSharp status: Updated | Make sure to read our announcement about the recent events: Click

prosze bardzo :3 

Opublikowano

Aha ? Nie zesraj się może co ? Był juz taki temat po co robić spam ?

to Ty sie chyba srasz. po co spinasz? ciesza sie ze update to co Ci to przeszkadza? usuwac ten spam musisz ze tak sie plujesz?

jo update, gl tam ;P

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Aha ? Nie zesraj się może co ? Był juz taki temat po co robić spam ?

wlasnie ? dlaczego robisz spam skoro nie masz nic ciekawego do napisania.Po drugie troche kultury kolego do drugiej strony ... A co do naszych #Lovers milej gry zycze :3

Opublikowano

Czy expiac konto od nowa moge dostac bana na mainie?

Bez ryzyka nie ma zabawy,Nie pytaj nas oto,ponieważ skąd mamy to wiedzieć.Ryzyko zawsze jest no ale ja sie ciesze ze w końcu można pograć i Twórcy L# pracują pełna parą :p

Opublikowano

Ale skoro juz był ban wave to są osoby ktore potrafia odpowiedzieć na to pytanie. Na przyszłość, nie odpowiadaj w imieniu kilku osób :<

Opublikowano

Voli dziala ? 

-------------

Jak zmienic takie cos ----> ø na normalne, mam problem przy klawiaturze. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

z wlasnego doswiadczenia mowie powiedziec, ze to bzdura ze banuja powiazane. banuja te, na ktorych uzywalo sie l

No w sumie to sam nie wiem juz :P Nie uzywalem na smurfach i dostałem tez na nie bana. To chyba zalezy od jednostki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...